Sayın Üyemiz,

Ticaret Bakanlığı'nın 22.04.2024 tarihli ve 95926709 sayılı yazısında, Türkiye-İsveç Ekonomi ve Ticaret Ortak Komitesi II. Dönem Toplantısı Ticaret Bakanı Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat ile İsveç Uluslararası Kalkınma İşbirliği ve Dış Ticaret Bakanı Sayın Johan Forssell'in eşbaşkanlıklarında 31 Mayıs 2024 tarihinde Stokholm/İsveç'te gerçekleştirileceği iletilmiştir.

Söz konusu toplantı ve öncesinde gerçekleştirilecek görüşmeler çerçevesinde yer alması uygun görülen konulara ilişkin bilgi notları ile Sayın Bakanın İsveçli muhatabıyla gerçekleştirecekleri ikili görüşmelerinde istifade edilmek üzere gündeme getirilmesinde fayda görülen hususlara ilişkin İngilizce konuşma metni önerilerinin 26 Nisan 2024 tarihine kadar Odamıza (oftso@tobb.org.tr) gönderilmesi gerekmektedir.